Wandelen in het Vondelpark – Pieter Sleeboom

Na wat experimenteren vond ik dit wel een aardige manier om loop-bewegingen te fotograferen. Het is nog niet perfect maar zoiets heb ik wel in gedachten, ook voor (hopelijk) volgende loop-foto’s. Misschien wordt het wel een serie maar van deze twee weet ik niet waar ze naartoe lopen. Pieter

Gemaakt in het Vondelpark, met Sony RX1R2 – 1/6 sec, belichting op de meter.

3 reacties

  1. Kijk nou uit met dat schudden van je camera, je hebt al eens een dure camera laten kletteren. Ik zal ook eens gaan schudden tijdens het fotograferen. De naam is ‘SHAKING ART’. Arie

  2. Nee, op statief krijg je dit nooit. In tegendeel ik heb mijn camera tijdens het fotograferen hard op en neer geschud. Het levert 100 keer niets op maar deze ene keer vond ik het effect mooi. Heel moeilijk te herhalen trouwens. Het is iedere keer weer anders, maar dat maakt het ook leuk om te doen. Een stevige wandeling en goed schudden met je camera . . . goeie fitness 🙂

  3. Een spookachtige foto Pieter. Creatief ! Je hebt als het ware de foto abstract gemaakt door de bewegingen van de ledematen van deze mensen als het ware zichtbaar te maken. Statief gebruikt ? Het ‘spooky’ effect kan je iets versterken door de ruis er uit te filteren. Dat maakt de bewegingen van de mensen vloeiender denk ik. Arie

Geef een reactie