Verbeteringen Boeing motor foto – Arie Glimmerveen

Ik heb na aanwijzingen van Pieter de volgende verbeteringen aangebracht:

De ‘rommelige’ details gaussiaans vervaagd. Stukje tussen de vleugel zwart-wit gemaakt. Nog ietsje uitgesneden. Hier de oude en de verbeterde versie, ter vergelijking.DSC04421c

DSC04421b

2 reacties

  1. Ik ben het wel degelijk met je commentaren eens, het punt is vaak dat je het moet zien, of dat je er vooraf een voorstelling van kunt maken. Reacties zoals die van jou krijg je niet vaak op fotosites. Als je opnamen hebt waar je niet goed uitkomt dan wil ik die graag eens bekijken. Samen komen we er wel uit. Arie.

  2. Misschien ben je het er niet mee eens Arie, maar ik vind deze echt beter. Het leent zich goed voor een grafische weergave. Ik zal eens zoeken naar een opname waar ik niet goed uitkom (hoe ik hem het beste kan bewerken als ik er niet over tevreden ben) lijkt me een leuke uitwisseling. Pieter

Geef een reactie