3 reacties

  1. Hallo André en Pieter,
    Bedankt voor jullie reactie. Ik heb bij de tweede foto niet geposteriseerd, het komt waarschijnlijk door extra contrast. De eerste foto vind ik ook de beste, ik zal hem laten uitprinten en meenemen. Vierkant uitsnijden vind ik geen geschikte optie, in die zin dat als ik dat doe, er teveel (golfjes) van de foto verdwijnt (vind ik). En André, niet een TE grote steen gebruiken, want dan krijg je een tsunami. Maar wel misschien een nog leukere foto. Groeten, Arie

  2. De bovenste vind ik prachtig, Arie. Bij de tweede foto heb je waarschijnlijk wat “posterize”-filter toegepast? Links onder zie de randjes die daarbij horen. Maar ook als foto of uitsnede vind ik de eerste foto de meest aansprekende. Vierkant uitsnijden om de diagonaal nog meer in beeld te brengen is wellicht ook een optie. Staat mooi aan de wand in het Zijlkwartier 🙂 Pieter.

Geef een reactie