Pestvogel – Arthur Stiefelhagen

De commentaren die op de foto zijn gegeven zijn van de welkom bladzijde naar RECENT verplaatst omdat commentaren op de eerste bladzijde niet zo passen. Voortaan wordt elke foto die op de welkom bladzijde komt ook op RECENT gezet om commentaren op de foto mogelijk te maken.

Foto : Arthur Stiefelhagen
Foto : Arthur Stiefelhagen

2 reacties

  1. Die heb je heel goed vastgelegd, je moet het maar meemaken om dit zeldzame vogeltje te ‘mogen’ fotograferen. Prima van scherpte, fraai van kleuren. Bijzonder vind ik de pose van de vogel, zit zich mooi te maken. Meestal worden vogels gefotografeerd met de kop omhoog, deze is daarom bijzonder. Prima compositie ook.
    Groeten,
    Arie

  2. Mooie foto, Arthur maar daarom heeft Aad hem natuurlijk ook uitgekozen. Helemaal mee eens. Je wilt toch graag commentaar . . . Nou het enige wat ik kan bedenken (en dat is vrij futiel, zoals dat gaat bij goede foto’s) is dat ik het takje rechtsonder precies in de hoek zou laten eindigen (uitsnijden dus) en links wat van het blauw afsnijden. De foto wordt dan wat smaller en dat kan want de kijkrichting van de vogel is naar beneden. Het is gewoon lekker met zichzelf bezig. Meestal vraag ik me bij het uitsnijden van foto’s tegenwoordig allereerst af: “wat is het interessante deel van de foto?” Je fotografeert toch meestal vrij ruim dus dan heb je ook de mogelijkheid om dat te doen. Vervolgens: “Hoe lopen de lijnen in de foto en kan ik die versterken door de manier van uitsnijden?”
    Maar goed, dat is allemaal geneuzel in de marge. Het is gewoon een goede foto. Groot gelijk, Aad!
    Pieter

Geef een reactie