2 reacties

  1. Bedankt voor jullie reactie, Pieter en René. Dit gebouw is bijzonder fotogeniek, ik heb 5 uitsneden van het origineel gemaakt, die wil ik t.z.t. laten zien. Ook de suggestie van Pieter om van bovenaf te croppen heb ik al overwogen. Het essentiele voor mij is het lijnenspel. Nog even over het rechttrekken, ook dat heb ik overwogen maar dat vind ik niet zo relevant, in die zin dat het menselijk oog het gebouw ook zo ziet, zo ook de cameralens. Maar in de kleurenversie heb ik rechttrekken toegepast, ook deze zal ik t.z.t. laten zien (mijn persoonlijk thema – lijnen en vlakken in moderne architectuur).
    Gr. Arie

  2. Hoi Arie. Ik zou hem vierkant uitsnijden en er boven wat afknippen. De zwarte reflectie is mooi en het bovenste gedeelte voegt niet zoveel toe aan de foto. Het lijnenspel blijft er even interessant om zogezegd. Mooi contrast weer. Hij is makkelijk recht te trekken trouwens. 🙂 Pieter

Geef een reactie