2 reacties

  1. Verhalen schrijven op grond van een foto als deze is best leuk omdat iedereen wel wat anders bedenkt. Vraag je eigenlijk om dit verhaal af te maken, Hans? Nou, daar gaan we dan . . . .
    Mij leek het dat hij perplex staat als hij van haar hoort dat ze toch niet met hem op reis wil en om een lange verklaring te ontlopen maakt ze rechtsomkeer en gaat er direct vandoor, hem met open mond en verstijfd achterlatend. Met gebalde vuist zet ze er de pas in. En hij . . met gebogen hoofd ziet alleen nog maar haar reflectie in het natte perron snel uit het zicht verdwijnen. Hij draait zich om en ziet dat hij vanuit de trein is gefotografeerd op dit, voor hem, zo pijnlijke moment. Na een korte moment van opkomende woede glimlacht hij naar de fotograaf, haalt zijn schouders op en realiseert zich dat hij niet de enige is die dit overkomt. De trein, waar hij voor kwam rijdt weg. Ook dat nog.

    Wie komt met een volgende versie? (Of met een raadsel-foto waar je ook van alles en nog wat bij kan bedenken?)

  2. Leuke foto. Heel simpel Hans, die twee mensen horen totaal niet bij elkaar, zeker als je let op de kleding en de stijl die van een heel andere orde is. In mijn optiek gebeurt er dus niets, die hebben niets met elkaar te maken. Arie

Geef een reactie