2 reacties

  1. Hoi Pieter,
    Dit zijn reacties, van jou en van Hennie, die ik had verwacht. Deze sterken mij in mijn mening dat je foto’s kunt veranderen, manipuleren enz. zonder dat je kunt zien wat er mee is gedaan. Ik kijk fotovakbladen in, ik struin internet af en kijk in het orgaan van de Fotobond. Ik weet heel zeker dat de meeste foto’s die worden gepubliceerd er volledig anders uitzien dan het origineel. Men kan er meestal niet de vinger opleggen wat er is veranderd want men weet niet hoe het origineel er uitziet. Het gaat bij mijn foto’s niet om ‘verbeteren’ maar om veranderen. De kleuren zijn volledig anders dan het origineel. Maar toch kan ik de foto’s publiceren omdat ik ze geen onnatuurlijke look heb meegegeven. Het was maar een proefje, ik heb dat programmaatje ‘Perfect Effect’ toch maar eens gedownload en daar wat mee gestoeid. Is wel aardig hoor, je kunt je foto’s een volledig andere look geven. Ik heb overigens geen probleem met het bekijken van deze foto’s op de site, geen trage verschijning.
    Groeten, Arie

  2. Kun je er iets meer over vertellen Arie? Wat wilde je aan de oorspronkelijke foto’s verbeteren zodat je naar Perfect Effect hebt “gegrepen”?
    De foto’s zijn nogal aan de maat. Verschijnen ze bij jou ook traag? Niet onoverkomelijk hoor maar het kan sneller als je een kleinere versie rechtonder in het uploadvenster kiest. ER worden altijd 3 versies ge-upload en de zwaarste is eigenlijk alleen als je wilt printen. Maar dat doe je nooit via de site. Pieter

Geef een reactie