Daiko en vos – Maarten Karnekamp

Daiko en vos

Daiko, onze buurjongen die af en toe een aai komt halen.

 • EOS R 24-105mm L => 70 mm 1/100 sec, f/8, ISO 200

Vos in Amsterdams Waterleidingduin

 • EOS R 100-400mm L => 220 mm 1/640 sec, f/7,1, ISO 160

 

 

 

8 reacties

 1. Hi Arthur,

  Dit was de moeder, die alleen op zoek was naar eten. De jongen heb ik dus niet gezien. Voor mij was dit de eerste keer dat ik uberhaupt daar een vos zag. Ik ben afgelopen donderdag (7/5) nog geweest, maar ook volledige stilte. Probleem is daar de moeder opgejaagd wordt door “fotografen” en dat men soms met 20 man met fototoestel tegelijk voor het hol ligt.
  Ik zag overigens op Facebook dat er wel jongen waren.

 2. Hallo Maarten,

  Heb jij nog jonge vossen gezien? Ik ben inmiddels (eind april) naar 3 verschillende vossenburchten geweest maar geen enkele beweging . Niet van de ouders en niet van ook maar enig jong.
  De foto van de hond vind ik wel geslaagd. Bij de vos had je even door de knie-en moeten gaan

 3. Mooi uitsnede Maarten! Mooi gevulde foto zo. Bij de vos ben je als kijker toeschouwer. Bij Daiko ben je participant dit zie je als je hem aan het aaien bent. Zegt meer als foto, vind ik.

 4. O, ik heb even een uitgelichte afbeelding er in gezet voor je, voor de overzichtspagina. Gekozen voor Daiko, hopelijk vind je dat goed. Zo niet, dan zet ik de vos er wel voor je in.
  Gr. Arie

 5. Hoi Maarten, ik weer.
  Ik vind de foto van Daiko uitstekend gelukt, mooi scherp, mooi van kleur, prima foto van een prachtige hond. Deze foto heeft mijn voorkeur. Voor de foto van de vos laat ik een reactie liever aan Arthur Stiefelhagen over, dat is onze vossenkenner.

Geef een reactie