2 reacties

  1. Het mooist vind ik de 2e foto, de vlieg op dat blad. Mooie belichting, scherpte en kleuren. De rode bloem is eveneens bijzonder. De laatste foto zou ik weglaten, die is praktisch vergelijkbaar met de vorige, maar kwalitatief minder, zeker qua kleuren. De fuut (is het een fuut?) op het nest heeft een fraaie weerspiegeling.
    Gr. Arie

  2. Hoog Sammy, Kijk omhoog Sammy! Leuke standpunten, Peter! De foto’s vanuit laag standpunt haal ik eruit omdat ze me aanspreken de andere zijn ook mooie foto’s maar te verschillend om goed commentaar op te kunnen leveren (zo dat al je bedoeling is . . . )
    Je hebt prima tweetallen: 2 insekten, 2 bloemen, 2 lage standpunten, 2 vogels.
    Voor de twee met laag standpunt kies ik de foto met het geel en blauw. Dat is altijd een mooie combinatie. Niet helemaal complementair maar toch. Series maken op grond van kleur is ook leuk. Heel geschikt als kettingfoto!

Geef een reactie