CKC parkeergarage in Zoetermeer.

Foto’s: Pieter Sleeboom

Heerlijk, fotograferen op de vierkante meter. Vooral als je dat samen doet. met een macrolens en en wat geluk kom je best wel met – heel verschillende – foto’s thuis. Het is wat puzzelen maar het levert veel fotoplezier op!

2 reacties

  1. Nou New York is weer heel anders. Je probeert van alles maar een eigen stijl heb ik tot nu toe niet kunnen ontdekken noch naar gestreefd. Ik vind het geweldig dat je door samen op pad te gaan toch iedere keer weer op een andere manier fotografeert. In New York was ik samen met een vriend die ook weer heel anders fotografeert. Prachtig. In je eigen box blijven is altijd nog mogelijk. Naar andere fotografen kijken vind ik ook inspirerend. Dat is geen nadoen (althans dat is niet de bedoeling maar je weet nooit hoe dat overkomt). Voor mij is dat een kwestie van weer eens anders proberen anders blijf je maar trappen fotograferen 🙂 Het kijken naar de voorbeeld fotografen in module 1 van de cursus van Iris vond ik ook een eye opener. Ze had daar al wat van laten zien in de club.

  2. Pieter, wat is er met je gebeurd, daar in Zoetermeer? Je laat heel andersoortige fotografie zien dan we van je gewend zijn…

Geef een reactie