2 reacties

  1. Hoi arie,bedankt voor je commentaar.Ik ga een poging wagen om het raam op de achtergrond wat donkerder te maken.
    gr gertjan

  2. Hoi GertJan,
    Ik vind dit een sterke compositie. De beeldelementen spreken me erg aan, vooral de persoon op de voorgrond. Hij heeft een leesprobleem en houdt zijn ‘leesvoer’ dicht bij zijn ogen, ondanks het feit dat hij kennelijk een leesbril aan zijn oor heeft hangen. Die persoon is ook het hoofdelement van de foto, de andere mensen zijn vager vastgelegd. Over de belichting ben ik wat minder te spreken, gedeelten van de foto neigen naar overbelichting. Storend vind ik het overbelichte raam achter de hoofdpersoon, je zou dat gedeelte vanaf de schouw donkerder kunnen maken, althans dat zou ik doen.
    Al met al goed gezien om dit tafereel vast te leggen.
    Arie

Geef een reactie