Archief Fotowedstrijden

Fotowedstrijd uit 2016: Oude Morsch

Buurtvereniging De Put in de Oude Morsch te Leiden heeft een fotowedstrijd georganiseerd met als thema “Iconen en Symbolen”.

Foto’s genomen in Leiden en vooral in de Oude Morsch waarop aandacht is voor beelden en tekens met een bijzondere extra betekenis die je overal ziet, van binnen en van buiten, in ornamenten, in reliëfs, in schilderingen en zelfs kerktorens, molens, stadhuizen en kastelen kunnen iconische waarden hebben.

Van alle ingezonden wedstrijdfoto’s zijn er twee van onze leden (Joke en Arthur) bij de laatste twaalf genomineerde terecht gekomen waarbij Joke Honsbeek de 3e prijs heeft gewonnen.

dsc_0031-f-cFoto: Joke Honsbeek.  Een reliëf op de voorgevel van de Waag in Leiden waarin het wegen, stapelen van goederen en het aanslepen van gewichten is uitgebeeld. ( 3e Prijs )

Molen De Put
Foto: Arthur Stiefelhagen.  Molen de Put