Exposities Daguerre

De PR commissie is bezig met een aantal exposities van Daguerre.
Expositie 1

De eerste expositie is in Het Zijlkwartier, ons thuishonk. We willen de foto’s die daar hangen op een andere, professionelere manier tonen met de bedoeling om gebruikers en bezoekers van die ruimte een beeld te geven van wat de leden van onze fotoclub in huis hebben. Om dat beeld zo volledig mogelijk te maken, willen we heel graag dat ieder lid één foto aanlevert voor deze expositie. Voor sommige leden is dat gesneden koek, andere zullen wellicht wat schroom hebben. Kom, trek je stoute schoenen aan en doe mee!!!
We zetten de ‘zakelijke feiten’ even op een rijtje:

• 1 foto per lid
  • De lijsten we gebruiken zijn:
    Lijsten met buitenmaat 40 x 50 voor foto’s van 30x40cm (liggend of staand)
    Lijsten met buitenmaat 50 x 60 voor foto’s van 30x45cm (liggend of staand).
  • De passe partouts zijn naturel (gebroken wit) of zwart
    De leden kunnen zelf passe partouts meeleveren.
    Het is ook mogelijk om ze tegen kostprijs te laten maken door Wilbert Devilee. Dank alvast daarvoor, Wilbert!
  • De expositie wordt een samenhangende serie foto’s
    We gaan thematisch exposeren en hebben voor deze eerste keer gekozen voor een algemeen thema, namelijk: dieren.
    Dat kan je huisdier zijn, een dier uit een vakantieland, een bijtje, een zwerm vogels, alles mag zolang het binnen het thema blijft.
  • In het bijzonder willen we de leden vragen om hun fotografische ‘specialiteit’ te laten zien. Fotografeer je vaak in zwart-wit of heb je een eigen stijl in kleuren, bewerk je graag met invoegingen van andere elementen, ben jij goed in macro fotografie: alles mag! Het is boven alles de bedoeling om met deze expositie onszelf als fotoclub in een zo breed mogelijk spectrum te presenteren!

We vragen jullie om uiterlijk 11 maart je foto aan te leveren op de club bij Pieter of Caecil.

Expositie 2:

Wilbert heeft aangeboden dat we in zijn winkel (https://devirelijstenmakerij.nl) ook mogen exposeren in een speciale ruimte die hij daarvoor heeft ingericht. Hij levert dan ook de lijsten aan, geweldig! De datum daarvoor wordt nog bepaald, maar we kunnen wel al het thema voor die expositie verklappen: Architectuur!! (hebben jullie alvast iets om over na te denken dan wel mee aan de slag te gaan)

Expositie 3

Tenslotte wil de PR commissie vragen of jullie mee willen denken over een 3e expositie, nl in Zorgcentrum Roomburgh. Deze zal vanaf 1 juni tot 1 september plaatsvinden en we dagen jullie uit om een leuk thema daarvoor te bedenken. Kom maar door met de ideeën!!

De PR commissie, Caecil & Pieter