ETALAGE

Bekijk hier de foto’s die zijn uitgekozen door de leden om aan bezoekers van de website te tonen.

Het thema BEWEGING

Het is 12 maart afgerond. De onderstaande foto’s bleken bij de clubleden indruk te hebben gemaakt.

Thema Beweging – Foto 1 is van Nannette Tiesema.
De foto is nabewerkt door het meisje te selecteren, de selectie om te draaien en vervolgens de “radiale vervaging” uit photoshop op de omgeving los te laten.

Thema Beweging – Foto 2 is van Peter van den Wijngaard.  De Metro in Sofia, Bulgarije.
De trein kwam het station binnenrijden en de kop van de trein en de wandversiering aan de overkant vloeien soepel in elkaar over.

Thema Beweging – Foto 3 is van Pieter Sleeboom. De foto is gemaakt tijdens het afgelopen LIGHT FESTIVAL in Amsterdam. Door te zoomen tijdens de opname is het “explosie” effect ontstaan.

Thema Beweging – Foto 4 is van Joke Honsbeek. De foto is ontstaan door te zoomen tijdens de opname. De sluitertijd is lang door toepassing van een ND-filter (“grijsfilter”).

Thema Beweging – Foto 5 is van Nannette Tiesema.  Een glazen bol, een spiegel, een lamp en wat kleurfolie geplakt op de lamp staan ten grondslag van deze foto. De beweging van de lamp tijdens de opname gaf dit kleurpatroon. De snelheid was daarbij van groot belang want langzame lampbewegingen geven witte banen, door snelle bewegen met de lamp behoud je de kleuren van de folie.

Onze clubinzending naar de fotobond

Foto 1: Nanette Tiesema .

Foto 2: Annelies Poelmann

Foto 3: Hans Schipaanboord

Foto4:

Foto 5: Nannette Tiesema

Foto 6: Frits Schraverus

Foto7: Peter van den Wijngaard

Foto 8: Hans Schipaanboord

Foto 9:  Marjan Pleij

Foto10: Wilbert Devile

De foto’s van het thema HERFST die eruit sprongen

Arthur Stiefelhagen

Wilbert Devile