FOTOBEWERKING
apr 23 @ 20:00 – 22:00

Vandaag is het onderwerp:
Het bewerken van een vooraf aan de leden opgestuurde foto.

We vergelijken steeds het origineel met het resultaat na de bewerking. De bewerking is geheel vrij.

Na de pauze:
“Foto-met-verhaal”.  Waarbij de leden foto’s kunnen laten zien waar ze langer mee bezig zijn geweest of die een bijzondere achtergrond hebben.

Tevens is er de mogelijkheid van een “de 10 minuten van . . . ” te presenteren. Voor deze rubriek is het de bedoeling geen eigen foto’s maar foto’s die je inspireren te laten zien en te vertellen over de dingen die je daarin aanspreken.

Foto van het Jaar verkiezing
apr 30 @ 20:00 – 22:00

Vandaag is de verkiezing van de FOTO van het JAAR.
Ieder lid kan foto’s inleveren. Voor iedere foto wordt een print en een digitaal bestand ingeleverd.

Achter de vouwwand kiest de jury tussen de prints die daar staan uitgestald: resultaat: de wisselbeker
In de grote zaal zitten de leden die kiezen tussen de digitaal gepresenteerde foto’s.: resultaat: de publieksprijs

Als jurylid is MONIQUE SHAW bereid gevonden onze foto’s te beoordelen. Monique is stadsfotograaf van Leiden geweest en heeft al eens eerder bij ons een presentatie gehouden.

Fotoronde
mei 7 @ 20:00 – 22:00

Dit keer is de beurt aan Wilbert Devile om zijn prints te laten zien die het resultaat zijn van een selectie uit de eigen foto verzameling, samen met organisator: Annemieke Ebbink.

Er is ruimte voor nog een fotograaf om aan de fotoronde mee te doen. Neem voor de procedure contact op met Annemieke.

AFRONDING van het jaar
mei 14 @ 20:00 – 22:00

Het programma voor deze avond staat nog niet helemaal klaar.
Kortom: er is ruimte voor brilliante ideeen om deze avond in te vullen.

Daarna maken we ons klaar voor de vakantie fotografie!