Fotobond

Ga direct door naar onze afdeling 11: Zuid-Holland Noord.
Ga direct door naar de bondswedstrijden: INDIVIDUEEL
Ga direct naar de aktiviteitenagenda

Onze inzending naar de Bondsfotowedstrijd kun je hier bkijken.

Programma Afdeling Elf 2017-2018:

Dinsdag 12 december 2017 Afdelingsavond met documentair fotograaf Maarten van Voorde in het clubhuis van FC’59, Beukenlaan 1 2612 VC Delft. Aanvang 20.00 uur. Voor de gegevens over Maarten (Meer weten? Download dit WORD-document)

Donderdag 18 januari 2018 Jaarvergadering bij FLV in Leidschendam.
Gelegenheid om foto’s in te leveren voor de Afdelingswedstrijd Series ofwel foto’s met samenhang.

Op maandag 12 februari 2018 een presentatie door Maarten Corbijn over zijn activiteiten op het vlak van fotografie, film en het schrijven daarover bij de Leidschenveense Fotoclub, Harriët Freezerhof 201 in Den Haag. De avond begint om 20.00 uur.
Deze avond is opengesteld voor de leden van Afdeling Elf.

In voorbereiding:
1.  de wedstrijd Series in februari 2018fotobondf-tram
2.  een Afdelingsmentoraat Documentaire fotografie.
Zodra hierover meer bekend is, volgt nader bericht.

De Fotobond Gespreksgroep Audiovisueel voor leden met interesse voor AV.
Voor informatie over deelname in de AV-groepen, regionaal of landelijk: Dini van Gent, coördinator, mail : dini.van.gent@kpnplanet.nl.
Wat producten zien? Ga naar WWW.AVZONLICHT.nl  voor een indruk van wat er mogelijk is.Meedoen en foto’s insturen?  Ga naar de site van de fotobond en log in met je lidmaatschapsnummer!: directe link met foto-on-line.:

• Aanloggen met jouw lidnummer (op je Fotobond-pas).
  • Bij  “FotoOnlne”, kun je foto’s up-loaden.  Maximale grootte: 4MB (alleen jpg.
  • Stuur niet te kleine foto’s, de jury beoordeelt ze graag goed.

———————————————————————————————————————————————–