FOTOBEWERKING

2018-04-23T20:00:00+02:00
2018-04-23T22:00:00+02:00

Vandaag is de keus:

1. Aanwezig zijn bij de bespreking van onze foto’s voor de Fotobond-wedstrijd voor clubs. Deze bespreking wordt gehouden in Leiden, zie de mail van Annemieke voor verdere details.
  2. Foto’s bewerken. Neem daarvoor je eigen laptop mee (met netvoeding, USB-stick) en eigen foto’s die in aanmerking komen om te worden bewerkt ter verbetering van het resultaat.
    We werken allemaal aan onze eigen foto’s en wanneer er handelingen zijn waar je op vast loopt is er hulp om verder te komen. Op de beamer worden alleen vanavond, ter plekke, bewerkte foto’s getoond: origineel en het bewerkte resultaat aan het eind van de avond.

Na de pauze:
Afhankelijk van de beschikbare tijd (we zouden wel eens heel veel te bewerken foto’s willen afmaken) kunnen de leden zich ook opgeven voor:

“Foto-met-verhaal”.  Waarbij je een foto laat zien waar je langer mee bezig bent geweest of die een bijzondere achtergrond heeft.
of:
Een “de 10 minuten van . . . ” presenteren. Niet met eigen foto’s maar foto’s die je hebben geïnspireerd. Laat die foto/foto’s zien en vertel over de dingen die je daarin aanspraken.

Denk ook aan de voorbereiding van de FOTO VAN HET JAAR voor 30 april. Kiezen is altijd moeilijk dus begin er op tijd aan.