Recent

Aan de rubriek RECENT is de mogelijkheid om foto’s te waarderen toegevoegd. Het is een proef. Kijken hoe het werkt en of we daarmee wat opschieten. Daarom gaan we het na verloop van tijd op de club evalueren. Probeer bij je waardering een verschil aan te brengen tussen de foto’s die je heel mooi vindt en inspireren. We zoeken nog naar een manier om te wisselen tussen ons richten op techniek en (bijvoorbeeld na een week) te richten op compositie of een ander onderwerp.

Aan de fotografen zouden we willen vragen om niet meer dan 1 foto per inzending in te sturen want op welke foto slaat de waardering als er 3 foto’s in de bijdrage staan?  Tevens omniet meer dan 1 foto per week in te sturen om zo ruim de tijd te geven aan degenen die willen reageren. Niet iedereen zit iedere dag achter de computer.

2 Responses

  1. Nog iets. Wat versta je onder ‘techniek’ bij de waarderingen ? Is dat de hardware, het gebruikte standpunt of de soort lens, diafragma, belichting o.i.d. ? Dat moet bij de geplaatste foto’s wel kenbaar worden gemaakt.

  2. Je kunt niet corrigeren, b.v. het aantal sterren wel maar je kunt niet alle sterren weghalen. Ik had voor de ‘vorm’ al e.e.a. ingevuld maar de instructies die ik nu lees wijzen naar een andere methode. Er blijft er altijd 1 staan. Door op ‘edit’ te klikken zou dat moeten kunnen maar dat lukt niet.
    Arie

Geef een reactie