2 Responses

  1. Hoi Pieter,
    Bedankt voor je reactie. Ik ben inmiddels overgestapt op andere lectuur haha. Het boek heet ‘Wervelwind’ van James Clavell, en was willekeurig. Het papier moet geschikt zijn voor dit soort foto’s, het papier moet dus goed glad zijn en niet te ruw. Waarom je de foto linksboven wat rommelig vindt is me niet zo duidelijk. Het grappige vind ik persoonlijk die lichtstralen die er in zitten, misschien komt dat wat rommelig over ? Ik heb meerdere licht-en-schaduw foto’s met boeken, die laat ik maandag wel zien.
    Arie

  2. De combinatie met een boek is interessant. Is er een relatie tot de tekst in het boek? Dat zou ook leuk zijn. Een boek met “lampje”uit de Donald Duck, bijvoorbeeld? Die links boven is een beetje ronmmelig. Lekker he? zo experimenteren. Pieter

Geef een reactie