4 Responses

 1. Hoi Pieter,
  Bedankt voor je commentaar. Vergeet niet dat het om Licht en Schaduw gaat want zo heet het thema. En dat heb ik geprobeerd weer te geven, zowel licht als schaduw. Over mensen ben ik met je eens, ik ben me ook steeds meer aan het toeleggen op het toevoegen van mensen als ik door mijn zoeker kijk. In dat kader doe ik steeds meer straatfotografie en dan vooral grappige, opvallende, vragen oproepende en/of schokkende scenes. Heb ook veel mensen gefotografeerd tijdens het laatste bloemencorso in het dorp, en weinig bloemenpraalwagens. Ook omstanders/kijkers heb ik vaak gefotografeerd, sommige verrassend. Arie

 2. Volgens mij is het juist leuk om foto’s voor het thema alvast te delen met anderen. Dat geeft ideeen en het thema gaat veel meer leven. In ieder geval zegt het mij dat ik er eens mee aan de gang moet. Niet dat ik Arie ooit zal inhalen . . . 200 zei je?
  Ik vind die met de fietser toch de beste. Maar ik denk niet direct aan schaduwen als ik ernaar kijk. Vormen, lijnen kleurvlakken. Daar hangt de foto op. De symmetrie van de eerste foto vind ik ook mooi.
  Bij al dit soort eigen foto’s begin ik steeds meer mensen te missen. Veel architectuur foto’s achter elkaar bekijken geeft dan een soort gevoel van . . . is dit gebouwd voor mensen of . . . . . niet?
  Nou ja. We komen wel weer wat tegen.

 3. Hoi Arthur,
  Welnee, ik heb er nog ong. 200 liggen met schaduwen. Grote verrassingen heb ik helaas niet (geen super-bondsfoto’s), dit zijn ook zomaar foto’s die ik tijdens het rondfietsen heb gemaakt. Arie

 4. Arie, Moet je de schaduw foto,s niet liever bewaren tot de avond van de grote onthulling ? Of heb je dan een sublieme foto die de grootste verrassing wordt.

Geef een reactie